Pages

Wednesday, September 26, 2012

Salam Perkenalan

Assalamualaikum, hi ..

*WELCOME STICKY POST*
new entry please scroll down

Welcome Tag ini untuk korang semua 

Ini blog baru "kami"(blog berdua) khas untuk kami mencoret celoteh,idea,d.i.y thingy, pendapat,nasihat org lama2,adat2,motivasi2,health,tips2 membina kekeluargaan serta tentang hal2 persediaan perkahwinan kami..cuz selama ni asik dok tgk blog2 bride to be lain saja, now it's OUR turn to write down our preparation,idea dan segala benda untuk dijadikan diary,journal untuk rujukan kami dan sesiapa saja yg sudi baca.

org kata Sharing Is Caring, pepatah kami berdua "Sharing Is Saving" !

Kandungan ayat mungkin kadang agak gila-gila,agak keIslamikkan,agak keibubapaan, agak kekanakan..adalah ini kerana faktor2 keadaan, or entri tersebut. :) hihii

Oleh kerana we are on the way to "membina masjid" maka wujudlah blog ini.Hasil coretan akan datang dari pihak lelaki dan juga perempuan.

Merasmikan blog pada hari yang full of barakah dan pada 4 Rejab 1433H, secara rasminya we all ON this blog.

Ayuh sama2 kita berdoa agar niat,point kita untuk membina keluarga bahagia didunia dan akhirat ini diberkati dan diredhai sepanjang hayat.

Salam perkenalan to bride+groom to be or EXbride+groom to be sekalian..let's us sharing the knowledge,ideas,option,suggestion, and everything here. Yang baru yang lama,blehlah kami mintak tunjuk ajar dan pengalaman dari korang semua.

oppss.. lupa perkenal kan diri, haa...sila lihat Welcome Tag atas tu, u will find us..hehehe





Oleh kerana we'all masih baru, tidak salah kiranya kami ingin exchange link dan mengenal kamu semua,marilah exchange link, drop down comment or just tingalkan jejak agar mudah keep in touch.

Terima kasih ata sokongan kalian semua !




chil writings#







*Semangat setelah design header and welcome+excahnge link tag utk korang ! and set up blog yang xseberapa nih,tu sbb lambatON blog ni..jika ada backlink and blog ini tidak dijumpai maaf dari kami..now dah ON dgn rasminya !




20 comments:

  1. hey welkum to blogging!!..:)
    salam perkenalan dr b2b atie dari kuantan.johor..:)
    keep in touch ya

    ReplyDelete
  2. hello dear.salam perkenalan dari zimie (: happy prep!!wedding awk bila ye?

    ReplyDelete
  3. miszatie : thanks..ya salamm.. insyallah..keep in touch

    Cik zimie : hello..ya salamm..our wedd may b next yer insyallah, date..both family blom decide lg, but we all nk tak nka "have too" prepare.. :)

    ReplyDelete
  4. hai dear...salam kenal jgk..hehe.
    welcome 2 b2b world..semoga perancangan awk diberkati Ilahi..=)

    ReplyDelete
  5. journey of bride to be : yaa..keep in touch dear !

    Fazlien : you to dear !

    ReplyDelete
  6. nice blog dear..sgt cumil~ all the best dear :) i've linked u back k!

    ReplyDelete
  7. thnks intan :) i appreciate that ..keep in touch

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan....
    http://sunflowergo2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam kenal2 (^_^)

    http://btbjournal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hye :) Emy here, B2B from N.9..excited tak nak bertunang? hehe..jemput baca my blog jom

    ReplyDelete
  11. emmy sharina: tak tahu la nk cakp.huhu..tp once ni belom sampai waktunye lagi.

    ReplyDelete
  12. Hye

    Iera here

    http://snasirah88.blogspot.sg/

    ReplyDelete
  13. Hai. Salam perkenalan.

    Nana B2B 2013 dari Johor. ^^

    http://amalinaali.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam kenal

    nora aira
    http://norapurplebridez.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. hi missgogreen here..salam perkenalan :)
    http://cikgogreen.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Hai Hello !

    I'm Yana .. Salam Ukhwah ..

    yang neh blog yana .. >> http://ma-cy.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
  17. hi salam kenal..:)
    nice blog..
    http://nhidylife.blogspot.com/

    ReplyDelete